Hitta din träning

träningsredskapTyvärr så är många jobb idag stillasittande och vi har en förmåga att inte röra på oss i den utsträckning vi behöver. Det kan vara svårt att komma igång och det få rutiner i träningen. Hitta din träning som du känner passar dig och börja i liten skala för att utöka allt eftersom.

Styrketräning

Att träna styrketräning gör att du får mer ork i vardagen, du tränar upp din styrka och får bättre kondition, genom att använda sig av olika vikter vid träningen så kommer kroppen att få ut maximalt vid din träning. Hos Gorillasport hittar du vad du behöver för din styrketräning, om det är fria vikter, hantlar eller träningsmaskiner. Bygg upp ett eget gym därhemma så kan du träna när som helst du vill.

Crossfit

Inom Crossfit så handlar det om naturliga rörelser, det liknas med ordentligt kroppsarbete, något som våra förfäder gjorde. Att sitta ner, att stå upp, att springa och att lyfta saker. Kasta, klättra, att hoppa och knuffa och att släpa på saker och ting. Inom Crossfit så tar in dessa rörelser in i träningen och det finns mängder av varianter för crossfit träning. Kolla upp om det finns någon som tränar Crossfit på din ort.

Gruppträningar

Hitta någon gruppträning som passa just dig, det kan vara spinning där du i grupp sitter på en cykel och blir peppad av en instruktör. Här är det hög intensitet och förbränningen är på topp, har du en önskan om att gå ner i vikt och öka din kondition så är detta träningen för dig. Boxning i grupp kanske är det som du vill träna, du får lära dig teknik och slag och kan ge utlopp för en del frustration.