Härliga aktiviteter på stranden

Sommaren kommer och vi har längtat så efter detta. Vinter kan har varit si och så i vårt avlånga land men det är alltid en skön känsla när våren är här och vi har en sommar att se fram med. Med härliga aktiviteter på stranden och vi behöver inte klä oss allt för mycket.

Aktiviteter utomhus

Vi kanske inte går till gymmet och tränar lika mycket som under andra perioder på året. Utan det gäller att vi aktiverar oss på annat sätt. Beachvolley kanske är något som kan intressera. Överhuvudtaget så är aktiviteter utomhus något som gör oss pigga och raska. Kanske det är så att sommarshortsen sjöng på sista versen redan förra året och det behövs införskaffas något nytt för i år. Titta över de sommarplagg som brukar användas och se om det är så att något annat behöver köpas inför kommande sommar.

Olika passande aktiviteter

Samla ihop gänget och dra till stranden för en dags aktiviteter. Vi har redan nämnt beachvolley som en aktivitet som kan passa en solig dag. Om det är en strand med härlig vind så kan vindsurfing vara något som ni kan ge er på. Det spelar inte så stor roll om ni har surfat mycket tidigare. Det kan vara skoj att utmana sig själv i något man aldrig har provat tidigare. Kajakpaddling är också något som ger bra träning för armar. Det gäller att hålla balansen så man inte ramlar i plurret. Men vad gör det om det är varmt och skönt i vattnet.